Cuverturi de pat in functie de camera

Alege cuvertura de pat in functie de camera in care urmeaza sa o folosesti. Aici poti gasi cuverturi de pat pentru dormitoare pentru adolescenti si adulti dar si cuverturi de pat pentru camera copiilor. Descopera cele mai noi modele»

Cuverturi de pat copii

Adauga o noua pata de culoare in camera copilului tau cu o cuvertura vesela pe care copilul tau o va adora. Descopera cele mai noi modele»

Cuverturi de pat pentru dormitor

Completeaza designul dormitorului tau cu o cuvertura pe masura. Aici poti gasi cuverturi cu culoarea si materialul potrivit dormitorului tau. Descopera cele mai noi modele»

Cuverturi de Pat pe Culori

Cele mai moderne culori pentru cuverturi de pat. Aici gasesti cuverturi de pat de la clasicul alb pana la indraznetul rosu. Gaseste cuvertura de pat in culoare care ti se potriveste cel mai bine. Descopera cele mai noi modele»

Cuverturi de Pat – Tip Material

Materialul ales pentru o cuvetura este la fel de important ca si culoarea acesteia.Poti alege dintr-o varietate de materiale, de la bumbac moale care permite pielii sa respire la cuverturi matlasate care completeaza cu stil orice camera. Descopera cele mai noi modele»

Cuverturi de Pat Ieftine

O cuvertura de pat frumoasa nu trebuie sa fie neaparat scumpa. Aici gasesti cele mai frumoase si ieftine cuverturi de pat. Cumpara una cu un singur click. Descopera cele mai noi modele»

 

15 Septembrie 2012: Canapele si fotolii aranjate tot timpul

Ai obosit aranjand cuvertura de pe canapea sau fotolii? Copii, animalele de companie si chiar si persoana apropiata lasa cuvertura ghem in urma lor dupa ce si-au petrecut cateva momente pe canapea? Nu te mai obosi cu aranjarea cuverturilor dupa fiecare utilizare a canapelei sau a fotoliilor deoarece acum exista tubul de mentinere!

0038960m 15 Septembrie 2012: Canapele si fotolii aranjate tot timpulTubul este confectionat din poliuretan ceea ce il face usor manevrabil. Tubul se plaseaza la imbinarea dintre perne si sezut si gata cu canapelele si fotoliile dezordonate : cuvertura ramane la locul ei!

Tubul de mentinere are o lungime de aproximativ 2 metri si un diametru de aproximativ 2,8 centimetri. Tubul se taie la dimensiunile exacte ale fotoliului sau ale canapelei.

Bucura-te de canapeaua si de fotoliile tale!