Cuverturi de pat in functie de camera

Alege cuvertura de pat in functie de camera in care urmeaza sa o folosesti. Aici poti gasi cuverturi de pat pentru dormitoare pentru adolescenti si adulti dar si cuverturi de pat pentru camera copiilor. Descopera cele mai noi modele»

Cuverturi de pat copii

Adauga o noua pata de culoare in camera copilului tau cu o cuvertura vesela pe care copilul tau o va adora. Descopera cele mai noi modele»

Cuverturi de pat pentru dormitor

Completeaza designul dormitorului tau cu o cuvertura pe masura. Aici poti gasi cuverturi cu culoarea si materialul potrivit dormitorului tau. Descopera cele mai noi modele»

Cuverturi de Pat pe Culori

Cele mai moderne culori pentru cuverturi de pat. Aici gasesti cuverturi de pat de la clasicul alb pana la indraznetul rosu. Gaseste cuvertura de pat in culoare care ti se potriveste cel mai bine. Descopera cele mai noi modele»

Cuverturi de Pat – Tip Material

Materialul ales pentru o cuvetura este la fel de important ca si culoarea acesteia.Poti alege dintr-o varietate de materiale, de la bumbac moale care permite pielii sa respire la cuverturi matlasate care completeaza cu stil orice camera. Descopera cele mai noi modele»

Cuverturi de Pat Ieftine

O cuvertura de pat frumoasa nu trebuie sa fie neaparat scumpa. Aici gasesti cele mai frumoase si ieftine cuverturi de pat. Cumpara una cu un singur click. Descopera cele mai noi modele»

 

Cuvertura de pat de lux

 

0084223 I600 200023134315 Cuvertura de pat de lux

Compozitie: 100% poliester.

Culoare: o fata bordeaux/ o fata roz.

Descriere model: cuvertura de pat de lux cu aspect de matase velurata. Joc de cusaturi pe diagonala pe fata de culoare deschis si joc de cusaturi pe lungime pe fata de culoare inchisa. Setul de lux poate fi completat si cu doua fete de perna asortate.

Intretinere: spalare la masina automata la maxim 40°.

Dimensiuni disponibile:
- 280×210 cm (cuvertura de pat pentru pat dublu)

- 80×80 (fete de perna asortate, doua bucati pe set)

Pret: 249,90 Lei

 

cumpara Cuvertura de pat de lux