Cuverturi de pat in functie de camera

Alege cuvertura de pat in functie de camera in care urmeaza sa o folosesti. Aici poti gasi cuverturi de pat pentru dormitoare pentru adolescenti si adulti dar si cuverturi de pat pentru camera copiilor. Descopera cele mai noi modele»

Cuverturi de pat copii

Adauga o noua pata de culoare in camera copilului tau cu o cuvertura vesela pe care copilul tau o va adora. Descopera cele mai noi modele»

Cuverturi de pat pentru dormitor

Completeaza designul dormitorului tau cu o cuvertura pe masura. Aici poti gasi cuverturi cu culoarea si materialul potrivit dormitorului tau. Descopera cele mai noi modele»

Cuverturi de Pat pe Culori

Cele mai moderne culori pentru cuverturi de pat. Aici gasesti cuverturi de pat de la clasicul alb pana la indraznetul rosu. Gaseste cuvertura de pat in culoare care ti se potriveste cel mai bine. Descopera cele mai noi modele»

Cuverturi de Pat – Tip Material

Materialul ales pentru o cuvetura este la fel de important ca si culoarea acesteia.Poti alege dintr-o varietate de materiale, de la bumbac moale care permite pielii sa respire la cuverturi matlasate care completeaza cu stil orice camera. Descopera cele mai noi modele»

Cuverturi de Pat Ieftine

O cuvertura de pat frumoasa nu trebuie sa fie neaparat scumpa. Aici gasesti cele mai frumoase si ieftine cuverturi de pat. Cumpara una cu un singur click. Descopera cele mai noi modele»

 

Cuvertura de pat copii Disney Championship

071011044151 ar2746 Cuvertura de pat copii Disney Championship

 

Compozitie: fata cuvertura din bumbac 100%, interior cuvertura din bumbac siliconat.

Culoare: o varietate de modele inspirate din cele mai frumoase si cunoscute benzi desenate.

Descriere model: cuvertura de pat pentru copii din bumbac 100%. Cuvertura, cat si perna din set, sunt disponibile intr-o varietate de modele inspirate din cele mai frumoase si indrgite benzi de desene animate.

Intretinere: spalare la masina automata la maxim 30°.

Dimensiuni disponibile:

- cuvertura de pat pentru 1 persoana: 180×240 cm

- perna: 50×70 cm