Cuverturi de pat in functie de camera

Alege cuvertura de pat in functie de camera in care urmeaza sa o folosesti. Aici poti gasi cuverturi de pat pentru dormitoare pentru adolescenti si adulti dar si cuverturi de pat pentru camera copiilor. Descopera cele mai noi modele»

Cuverturi de pat copii

Adauga o noua pata de culoare in camera copilului tau cu o cuvertura vesela pe care copilul tau o va adora. Descopera cele mai noi modele»

Cuverturi de pat pentru dormitor

Completeaza designul dormitorului tau cu o cuvertura pe masura. Aici poti gasi cuverturi cu culoarea si materialul potrivit dormitorului tau. Descopera cele mai noi modele»

Cuverturi de Pat pe Culori

Cele mai moderne culori pentru cuverturi de pat. Aici gasesti cuverturi de pat de la clasicul alb pana la indraznetul rosu. Gaseste cuvertura de pat in culoare care ti se potriveste cel mai bine. Descopera cele mai noi modele»

Cuverturi de Pat – Tip Material

Materialul ales pentru o cuvetura este la fel de important ca si culoarea acesteia.Poti alege dintr-o varietate de materiale, de la bumbac moale care permite pielii sa respire la cuverturi matlasate care completeaza cu stil orice camera. Descopera cele mai noi modele»

Cuverturi de Pat Ieftine

O cuvertura de pat frumoasa nu trebuie sa fie neaparat scumpa. Aici gasesti cele mai frumoase si ieftine cuverturi de pat. Cumpara una cu un singur click. Descopera cele mai noi modele»

 

Cuvertura de pat dublu bej matlasata din bumbac egiptean – set cu cearceaf si 5 perne

larkin cuvertura 3 Cuvertura de pat dublu bej matlasata din bumbac egiptean   set cu cearceaf si 5 perne

Compozitie: 83% bumbac, 27% viscose.

Culori disponibile: bej.

Descriere model: set de dormitor format din cuvertura de pat dublu matlasata din bumbac egiptean, 5 fete de perna si cearceaf. Setul poate fi un cadou de nunta extrem de apreciat.

Intretinere: spalare la masina automata la maxim 60°.

Dimensiuni elemente din set:
- cearceaf: 260×270
- cuvertura: 240×260