Cuverturi de pat in functie de camera

Alege cuvertura de pat in functie de camera in care urmeaza sa o folosesti. Aici poti gasi cuverturi de pat pentru dormitoare pentru adolescenti si adulti dar si cuverturi de pat pentru camera copiilor. Descopera cele mai noi modele»

Cuverturi de pat copii

Adauga o noua pata de culoare in camera copilului tau cu o cuvertura vesela pe care copilul tau o va adora. Descopera cele mai noi modele»

Cuverturi de pat pentru dormitor

Completeaza designul dormitorului tau cu o cuvertura pe masura. Aici poti gasi cuverturi cu culoarea si materialul potrivit dormitorului tau. Descopera cele mai noi modele»

Cuverturi de Pat pe Culori

Cele mai moderne culori pentru cuverturi de pat. Aici gasesti cuverturi de pat de la clasicul alb pana la indraznetul rosu. Gaseste cuvertura de pat in culoare care ti se potriveste cel mai bine. Descopera cele mai noi modele»

Cuverturi de Pat – Tip Material

Materialul ales pentru o cuvetura este la fel de important ca si culoarea acesteia.Poti alege dintr-o varietate de materiale, de la bumbac moale care permite pielii sa respire la cuverturi matlasate care completeaza cu stil orice camera. Descopera cele mai noi modele»

Cuverturi de Pat Ieftine

O cuvertura de pat frumoasa nu trebuie sa fie neaparat scumpa. Aici gasesti cele mai frumoase si ieftine cuverturi de pat. Cumpara una cu un singur click. Descopera cele mai noi modele»

 

5 septembrie 2012: Lenjerie de pat pentru fete

Coloreaza camera fetitei tale cu un set de lenjerie de pat Queen Forest creat de Selene et Gaia.

10029112 0 5 septembrie 2012: Lenjerie de pat pentru fete

Setul este compus din cearceaf tip husa pentru o fixare mai sigura pe saltea, husa de pilota si fata de perna reversibile.

Motivele disponibile pentru husa de pilota reversibila sunt: mici regine, verdeaţă si animale pe fond alb pe o fata respectiv coroane mari colorate, fond alb pe cealalta fata.

Pentru husele de perna reversibile sunt imprimate cu doua motive: o fata cu regina si o fata cu pasare si frunze, ambele pe un fundal rosu.

Setul este diponibil pentru paturi 140×200. Dimensiunile unei perne sunt 63 x 63 cm.